No et pots perdre...

Com el seu nom indica aquest serà el nostre racó de somiar. El lloc on recollirem totes aquelles meravelles del món que no ens podem perdre, i no parlo només de destins visitables, sinó de qualsevol tipus de qüestió relacionada amb descobrir el món. Recomanacions d'altres web, entrevistes interessants publicades a la xarxa, propostes que m'aneu fent de llosc on tingueu ganes d'anar i tot allò que desitgem i encara no hem pogut experimentar. Serà el racó on alimentarem la imaginació.

La intenció és que aquí pugueu trobar un recull de diverses informacions, extretes de qualsevol lloc de la xarxa.

Som-hi! A gaudir-les!

LLOCS DEL MÓN


Per estrenar la pàgina us recomano que apunteu aquests destins. Quin us fa més gràcia? A mi, sense cap mena de dubte, les coves de la Patagonia, un destí que somio de fa temps. 

Voleu fer una volta el món en un sol viatge? Mireu els 12 punts que ens mostra aquest article i tots a Gran Bretanya. No us ve de gust un tour per veure'ls tots?

3.- 10 ponts penjants espectaculars!

El web de El Periódico - Viajar ofereix propostes super interessants i seleccions de punts curiosos del món. Avui encetem el dia amb aquest recull dels 10 ponts penjants més bonics. Què us semblen?

4.- Les 10 millors postes de sol d'Espanya

Paco Nadal ens proposa una llista de 10 postes de sol en llocs màgics per Espanya. M'encanta la idea però he de dir que crec que n'hi falta una: La Platja de les Barques de l'Escala amb Empúries de fons i el cel tenyint-se de rosa sobre el Cap de Creus.


posta de sol l'escala
Posta de sol a l'Escala - La Riba (Platja de les Barques)
posta de sol l'escala
Posta de sol a l'Escala - La Riba (Platja de les Barques)

AVENTURERS

1.- Entrevista a l'Èlia i en Joan que estan Voltant pel món

No us perdeu tot el que expliquen l'Èlia i en Joan en aquesta entrevista, una de tantes que els han fet. Aquesta parell de Sant Cugat del Vallès van deixar les seves vides per trobar una sortida que els fes feliços i ja porten més de 500 dies voltant pel món. Us recomano que llegeiu l'entrevista i que us endinseu a la seva web. Un somni fet realitat! 

2.- Vídeo MOVE de Rick Mereki.
El vídeo mostra un jove en moltíssims llocs del món, només durant un segon per localització i durant 44 dies, 11 països, 18 vols i més de 61.000 km. És impressionant! No us el perdeu! És brutal!


3.- Feines per viatjar NOU!

Des de JobTalent ens proposen aquestes professions per passar-nos la vida viatjant. Us atreviu? 

RECOMANACIONS D'AMICS DEL MÓN DINS LA MALETA

1.- L'illa de les màquines (Nantes) i la Catedral de les Imatges (Les Baux de Provence)

Les dues primeres recomanacions que ens han fet venen de part de l'Albert. Ens proposa dos punts de França que m'han semblat més que interessants i ben diferents a tot el que he vist. Us animeu?

2.- Vilafranca de Conflent i les seves 3 coves (Les Grans Canaletes)

La Rose Marie ens recomana un cap de setmana a Vilafranca de Conflent (després de veure el post sobre Cotlliure ;p). La ciutat medieval i la vila emmurallada són realment espectaculars però a més, ens recorda que podem visitar les Grans Canaletes. Un palau subterrani! Us fa el pes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari