dijous, 30 de gener del 2014

Planoles (Can Gasparó). Vacances amb gossos.

Desconnexió entre muntanyes
Planoles Can Gasparo
Vistes a les muntanyes des dels voltants de Can Gasparó
No hi ha res millor, després d'unes setmanes d'examens i estrès continuat, que una desconnexió total al mig de la natura. Això és el que vam trobar en la nostra estada fugaç (una sola nit) a Can Gasparó, a Planoles.

Arribem al poble el dissabte a la tarda, quan ja és negre nit i no anem sols, la Lira ve amb nosaltres! La nostra gosseta, una barreja de Podenc i no sabem quina altra raça, de dos anyets, ens acompanya a desconnectar i córrer pel camp. Sembla mentida que ens haguem d'estranyar per trobar un hotel on puguem dur-la amb nosaltres! N'hi ha pocs, però Can Gasparó n'és un i estem encantats!

Fem una aturada tècnica al poble, a Planoles, després del viatge i estirem les cames i potes, abans d'encaminar-nos camí amunt per arribar a l'hotel i sopar tranquil·lament. Aquí us deixo l'enllaç per arribar-hi sense problemes ;).
Església de Planoles
Església de Planoles
Diumenge al matí el dia es lleva esplèndid! Un sol espectacular ens acompanya i s'ha aturat el vent. Perfecte per gaudir de la vida a l'exterior que tant ens entusiasma. 
El primer que fem és una visita a uns amics molt especials de Can Gasparó, els cavalls. Molt a prop de l'hotel, en un prat, hi ha 5 cavalls que viuen lliures a la zona. Estan acostumats que la gent els doni menjar (pa i pastanagues és el menú que nosaltres els portem) i si arribeu al prat i no hi són, només us faran falta uns quants xiulets perquè s'acostin a fer el tiberi. Sí, sí, el que sentiu! Xiulant, els cavalls us vindran! És molt curiós com aprenen els animals on hi ha la teca!
Planoles Can Gasparo
Cavalls contentíssim amb les pastanagues
Planoles Can Gasparo
Una preciosa postal 
Planoles Can Gasparo
Formació de cavalls esperant pastanagues
Planoles Can Gasparo
Més cavalls...
És brutal com es deixen acariciar i es queden entre les persones, i els gossos.

Després d'alimentar-los agafem el cotxe i ens arribem fins a Campelles, un poblet a menys de 15 minuts (en cotxe) de l'hotel, que ens ofereix vistes precioses de la Vall del Rigard i la Serra Cavallera. Un passeig pel poblet i un vermut al sol envoltats de verd, coneixeu un pla millor per un diumenge al migdia?
Planoles Can Gasparo
Racons de Campelles 
Planoles Can Gasparo
Vistes des de Campelles
Hora de dinar i tornem a Can Gasparó. Mentre es cou un arròs fantàstic ens dediquem a explorar tots els detalls d'aquest encantador allotjament i quasi millor que ho veieu amb els vostres propis ulls, a través d'aquestes fotografies!
Planoles Can Gasparo
Benvinguts a Can Gasparó
Planoles Can Gasparo
Detalls de Can Gasparó
Planoles Can Gasparo
Sala d'estar (amb billar) 
Menjador amb vistes panoràmiques
Planoles Can Gasparo
Tot a punt per sopar
Planoles Can Gasparo
Ràdio vintage que em va fascinar
L'ambient de la casa té màgia. Tots els detalls, els objectes de decoració, el mobiliari... respiren tranquil·litat i pau. Tots absolutament ben cuidats i oportuns. 

Després de dinar i descansar una estoneta tornem a sortir a fer una última visita a l'entorn de la casa. Aquest cop la Tuna i en Harpo no s'han volgut perdre l'escapada i surten a explorar el terreny amb nosaltres i la Lira. Ens acostem fins un altre prat, aquest cop en direcció contrària al matí, on tornem a gaudir d'unes vistes panoràmiques fantàstiques (la foto inicial d'aquest post és una d'elles). 
Planoles Can Gasparo
Ben acompanyada de la Lira i en Harpo
I amb això ens acomiadem d'aquest refugi de pau i del cap de setmana. Us recomanem amb entusiasme aquest lloc, nosaltres hi tornarem! 

PD: No podem acabar aquest post sense presentar-vos als reis de Can Gasparó, els seus gossos! 
Planoles Can Gasparo
Tuna
Planoles Can Gasparo
Harpo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari